Jan

Guitar, Hørelære/Musikteori, Sang, Sangskrivning
Undervisning i at spille guitar for nybegyndere til den erfarne guitarist. Underviser også i brugsang kombineret med guitarspil og sangskrivning samt hørelære/musikteori.

Om Jan
”Jeg har spillet som professionel i musikbranchen i mere end 20 år og har arbejdet med stort set alle stilarter. Har altid undervist sideløbende med selv at spille – og har sådan samlet en del undervisningserfaring. Jeg spiller selv ude i mange forskellige sammenhænge og synes det vigtigste er at have det sjovt med musikken.

Om undervisningen:
”Jeg underviser hver elev ud fra en individuel vurdering og planlægger i samarbejde med eleven og i forhold til ambitionsniveau og ønsker.

Jeg underviser stort set i alt, der har guitaren i fokus. Så vil du spille solo, improvisere, synge & spille, komponere, lære noder, teori ….eller skal du blot lære de første akkorder – så finder vi helt sikkert ud af det.”

Book en lektion med Jan i dag
Husk du får altid 50 pct. i rabat som ny elev på introlektionen (30 min.), hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i eget øvelokale i Silkeborg C.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jan og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked