Jannik N.

Guitar, Rockguitar, Rytmisk guitar
Jannik er en glad, udadvendt og tålmodig underviser, som motiveres af elevernes fremgang og glæde ved at lære nye ting, der i sidste ende gør dem til bedre musikere.

Om Jannik
Jannik er 33 år, uddannet humanfysiolog fra Københavns Universitet og arbejder i øjeblikket som skolelærer i Nordvest, København. Med baggrund i elitesport og en akademisk og pædagogisk verden er Jannik struktureret og tålmodig i sin tilgang til at undervise i guitar. Dette betyder dog på ingen måde, at undervisningen er kedelig. Tværtimod! Musik skal være sjovt, legende, kreativt og tilpas udfordrende. Den strukturerede tilgang sikrer blot, at de rette værktøjer tages i brug på de rette tidspunkter for at eleven oplever en konstant udvikling, hvilket bidrager til en langt sjovere musikalsk proces. Jannik startede selv sin musikalske karriere som 9-årig, da han begyndte til spansk guitar på den lokale musikskole. Sideløbende med klassisk spansk guitar, hvor nodelæsning og ensemble/orkester var i fokus, kom elektrisk og western-guitar med sang og sangskrivning til at fylde meget mere. Siden Jannik startede på Sankt Annæ Gymnasium, har det udelukkende været elektrisk/western og singer/songwriter musik, som har været i fokus. I løbet af gymnasietiden og årene efter har Jannik selv modtaget privatundervisning, men i høj grad også selv dyrket guitarspillet, musikteori, komposition og sangskrivning. I dag spiller Jannik i sit eget band, hvor musikgenren primært er Pop, Funk og Rock. Jannik’s største guitarhelte er bl.a John Mayer, Stevie Ray Vaughan, B.B. King, Albert Collins, Albert King, Freddie King, Eric Clapton, Mark Knopfler, Gary Moore, Gary Clark Jr., Marcus King, Prince, Jimi Hendrix, Derek Trucks, Johnny Lang, Dave Matthews og mange mange flere 🙂

Om undervisningen
Hos Jannik kommer den enkelte elevs ønsker og drømme i første række. Der arbejdes ud fra den tilgang, at det skal være sjovt og udfordrende at blive bedre til at spille musik og guitar. Vi kan arbejde med dit musikalske udtryk og med originale sange/tekster, eller vi kan arbejde mere specifikt på dit rytme/solo-guitarspil – du bestemmer!

Den første lektion
Første lektion vil fokusere på at skabe et trygt miljø, hvor det er okay at lave fejl – det opfattes mest af alt som at rykke grænser og at eksperimentere 🙂 Vi vil afdække dine drømme, ønsker og derefter tilrettelægge undervisningen derefter med en plan for, hvordan vi kommer derhen, hvor netop DU drømmer om at komme hen. Vi skal selvfølgelig også nå at nørde guitarer, jamme og have lektier for til næste gang.

Underviser også hos dig?

Ja, Jannik kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Eller foregår lektionerne på Carlshøjvej, 2800 Kongens Lyngby.

Onlineundervisning

Jannik N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jannik N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jannik N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked