Jeppe Ø.M.

Hørelære/Musikteori, Klaver for begyndere, Lydkunst, Synthesizer, Trommer
Jeg lytter til den enkelte fremfor at følge en standardplan, og jeg elsker at eksperimentere. Jeg er empatisk og byder ALLE velkommen hos mig, uanset hvilke udfordringer man måtte have.

Om Jeppe
Jeg er født i 1995, er vokset op i Hadsund og begyndte at spille trommer som ni-årig. Trommerne tog mig med storm, og snart spillede jeg trommer i både skoleorkester og musikskolebands, bl.a. Mariagerfjord Pigekors liveband. Jeg begyndte at spille klaver som 12-årig, overgik til kulturskolens talentklasse og havde et uforglemmeligt år på Klejtrup Musikefterskole. Herefter gik jeg på Musiklinjen på Aalborg Katedralskole, hvilket jeg afsluttede med 12-taller, og gik dertil to år på MGK, hvor jeg også begyndte at spille med konservatoriestuderende.

Min plan var bestemt også at skulle på konservatoriet, men efter at være flyttet til København, hvor de fleste af mine venner beskæftigede sig med kunst, begyndte min tilgang til musik at ændre sig. Jeg begyndte at skille udstyr fra hinanden og bruge det på mærkelige måder, lavede lyde med alt andet end musikinstrumenter og tage rundt i byen og naturen med min optager. Der gik ikke længe før jeg søgte ind på nogle kunstakademier og havnede på Det Fynske Kunstakademi, hvor jeg har lavet alt fra en fire meter høj skulptur af mit trommesæt til en installation med automatisk musik fra vanddryp og en duet for to monitorerede hjerter.

Jeg tog afgang fra DFK i 2023 efter 5 år, og for tiden laver jeg kompositioner, lydkunst og eksperimenterende ambient musik på trommer og modular synthesizer.

Om undervisningen
TROMMESÆT er mit hovedinstrument. Jeg kan undervise i de fleste genrer, men specielt rock og jazz. Jeg synes improvisation og kreativitet er meget vigtigt, og jeg vægter den personlige og umiddelbare spillestil højt. Vi kan spille sammen, til musik på anlæg, efter noder eller andre alternative notationsformer. Hvis du selv har andet slagtøj, kan jeg undervise dig i f.eks. djembe, congas og udu.

KLAVER (rytmisk) er et bifag for mig, så jeg kan undervise i det basale for begyndere og let øvede. Jeg kan lære dig at spille sange du kender, lave simpel improvisation og komposition og basal nodelæsning.

TEORI er også et slags hovedfag for mig, da jeg elsker komplekse systemer og derfor kan undervise i dette på relativt højt niveau. Hvis du f.eks. har musik i gymnasiet og bare ikke kan få kvintcirklen til at give mening, eller hvis du er skarpere end de andre på dit teorihold og har appetit på kompleks harmonik, så er jeg den rette at komme til! Hvis du skulle være interesseret i fysikken og matematikken bag musik og lyd generelt, og gerne vil vide noget om f.eks. svingninger, akustik og klang, så kan jeg også lære dig om det.

MODULAR SYNTHESIZER er min nyeste passion, som jeg har brugt ufatteligt mange timer på youtube og online forummer på selv at forstå og komme i gang med, så hvis du ikke kan overskue den metode, kan jeg indvie dig i synthesizernes verden og give dig undervisning i det basale og vejlede dig i hvad du evt. skal anskaffe dig for at komme i gang.

LYDKUNST er egentlig mit speciale, siden jeg er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi. Jeg kan lære dig hvad lydkunst er og kan være, herunder lydkunstens historie, og vise dig hvordan man laver feltoptagelser, opdager spændende og anderledes lyde, laver lydkollager og lydinstallationer og hvordan man kan visualisere lyd.

Underviser også hos dig?

Ja, Jeppe kan også undervise hos eleven, evt. mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Vestre Landevej, 4951 Nørreballe.

Onlineundervisning

Jeppe Ø.M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jeppe Ø.M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 125 kr.
45 minutter: 200 kr.
60 minutter: 250 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jeppe Ø.M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked