Jesper

Filmmusik, Guitar, Komposition, Musik- og lydproduktion, Ukulele
Underviser i guitar, ukulele, rytmisk komposition, musik- og lydproduktion og filmmusik.

Om Jesper – Jesper fortæller:
”Jeg elsker musik, og jeg elsker (næsten) alt slags musik. Jeg underviser derfor altid med udgangspunkt i elevens behov og ønsker. For mig er det vigtigste, at eleven får succes og bliver dygtigere til det, vi sætter os for at arbejde med.

Jeg færdiggjorde min kandidatuddannelse i Audiodesign i 2016 og startede efterfølgende mit eget firma blaalyd. Her laver jeg musik og lyd til forskellige medier som videoer, TV reklamer, computerspil og apps. Jeg underviser derfor i musikproduktion med computeren som instrument. Om du bruger Garageband, Audacity eller Pro Tools er sådan set underordnet. Vi kan arbejde med programmets funktioner, kompositionsteknikker, indspilning, mix, brug af effekter.”

Musikteoretisk baggrund
”Med en Bacheloruddannelse i Musikvidenskab har jeg en solid musikteoretisk baggrund og kan derfor undervise i mange forskellige grene af musikteoriens verden. Ønsker du selv at starte på eksempelvis Musikvidenskab eller MGK og har brug for hjælp til at blive klar til optagelsesprøven, kan jeg også hjælpe dig med det.

Jeg har spillet guitar siden jeg var ganske lille og har spillet mange forskellige genrer som pop, rock, funk og soul. Derfor tilbyder jeg også undervisning i guitar – både akustisk- og elguitar.”
Bemærk, at Jesper kun underviser i Hørning (10-12 minutters kørsel fra Aarhus).

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du 50 pct. rabat på introlektionens første 30 minutter, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr (25 kr.) oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i Aarhus C.

Onlineundervisning

Jesper tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Jesper tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jesper og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked