Jesper

Filmmusik, Guitar, Komposition, Musik- og lydproduktion, Ukulele
Underviser i guitar, ukulele, rytmisk komposition, musik- og lydproduktion og filmmusik.

Om Jesper – Jesper fortæller:
”Jeg elsker musik, og jeg elsker (næsten) alt slags musik. Jeg underviser derfor altid med udgangspunkt i elevens behov og ønsker. For mig er det vigtigste, at eleven får succes og bliver dygtigere til det, vi sætter os for at arbejde med.

Jeg færdiggjorde min kandidatuddannelse i Audiodesign i 2016 og startede efterfølgende mit eget firma blaalyd. Her laver jeg musik og lyd til forskellige medier som videoer, TV reklamer, computerspil og apps. Jeg underviser derfor i musikproduktion med computeren som instrument. Om du bruger Garageband, Audacity eller Pro Tools er sådan set underordnet. Vi kan arbejde med programmets funktioner, kompositionsteknikker, indspilning, mix, brug af effekter.”

Musikteoretisk baggrund
”Med en Bacheloruddannelse i Musikvidenskab har jeg en solid musikteoretisk baggrund og kan derfor undervise i mange forskellige grene af musikteoriens verden. Ønsker du selv at starte på eksempelvis Musikvidenskab eller MGK og har brug for hjælp til at blive klar til optagelsesprøven, kan jeg også hjælpe dig med det.

Jeg har spillet guitar siden jeg var ganske lille og har spillet mange forskellige genrer som pop, rock, funk og soul. Derfor tilbyder jeg også undervisning i guitar – både akustisk- og elguitar.”
Bemærk, at Jesper kun underviser i Hørning (10-12 minutters kørsel fra Aarhus).

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du 50 pct. rabat på introlektionens første 30 minutter, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr (25 kr.) oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Jesper og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked