Johan

Guitar, Jazzguitar
Rock, jazz, fusion og akustisk guitar. Fantastisk underviser og modtager af Statens Kunstfond stipendie 2001.

Om Johan
Johan er uddannet på Guitar Institute of Techonlogy i 93-94 og modtog i 2001 et fornemt 2-årigt stipendie fra Statens Kunstfond.

Johan siger:
”Jeg har primært lavet elektronisk musik i de sidste år, men hjertet ligger hos guitaren, som altid vil være hovedinstrument.
Jeg spillede i en del år fusionsjazz, men er grundlæggende set rockguitarist. At opleve og være en del af elevers udvikling er ganske enkelt noget af det mest berigende og bekræftigende i verden.”

Om undervisningen:
”Min kæphest, hvad angår guitarundervisning og indlæring vil altid være at få de grundlæggende teknikker og teorier implementeret. Hvis jeg mødte en elev, som forsøgte at fælde et træ med en te-ske, vil jeg foretrække at give personen en sav og vise, hvordan den bruges på forskellig vis til at opnå det ønskede resultat.

Jeg lægger vægt på de fem oktav-positioner, at lære sit gribebræt at kende, forstå opbygningen og brug af skalaer og akkorder med dertilhørende arpeggios, koordination mellem venstre og højre hånd og at forstå guitarens rolle i besætninger.
Undervisningen vil generelt set være todelt, hvor den ene halvdel er metodisk og indeholder teori og teknik, mens den anden del fokuserer på selve implementeringen, da teori og teknik udelukkende er værktøjer, og musikundervisning i sidste ende handler om at hjælpe elever med at finde deres egen stemme – deres eget udtryk.”

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Underviser også hos sig selv.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Johan og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked