Johanna

Klaver, Sang, Saxofon
Speciale: Jazzsaxofon, sang og begynderklaver. Undervisningen tilrettelægges efter den musik, der optager dig.

Om Johanna:
Johanna er altsaxofonist og sanger og studerer i øjeblikket på jazzmusikerlinjen på musikkonservatoriet i Malmö med saxofon som hovedinstrument. Hun har desuden spillet klaver i mange år, og underviser også i dette på begynderniveau. Hun spiller alt fra festlige pop- og souljobs til små intime jazzkoncerter og startede i sin tid med at spille klassisk violin og folkemusik, og underviser dermed meget gerne i andre genrer end jazz, selvom dette er hvad hun primært beskæftiger sig med i øjeblikket.

Om undervisningen:
Udgangspunktet vil altid være at spille den musik som fanger dig, og med afsæt i dette vil der være fokus på god sound, sund teknik, musikalsk udtryk, improvisation, gehør, rytmik, nodelæsning etc. Hun tager afsæt i dine ønsker og dit niveau, men vil samtidigt meget gerne udfordre dig så du kan komme endnu længere med dit spil.

Et centralt element i undervisningen vil være et vedvarende fokus på den enkelte elevs musikalitet, ønsker og personlighed, da det – i og med vi alle er forskellige – sjældent er de samme metoder og veje, der virker for alle. Musik skal være sjovt og givende, og Johanna går derfor meget op i at du hele tiden føler dig tryg, og at undervisningens indhold er inspirerende og meningsfuldt for dig som elev.

Sang og klaver
Johanna er en dygtig sanger og habil pianist også og er god til at undervise børn og unge i sang og klaver.

Book en lektion med Johanna i dag
Husk du får 50 pct. rabat på din første lektion (de første 30 min.) med Johanna, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i eget lokale på Refshaleøen eller omkring Hvidovre.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Johanna og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked