Johanne

Fløjte, Øveteknik
Kandidatstuderende fløjtenist på Musikkonservatoriet underviser børn og voksne og på alle niveauer.

Om Johanne
“Mit navn er Johanne, og jeg studerer klassisk tværfløjte på kandidaten ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har tidligere studeret ved Sibelius Akademiet i Helsinki. Jeg er selv vokset op med fløjten i hånden og fik i de første år undervisning hjemme af min egen far, hvor lyst og nysgerrighed var tilgangen. Denne glæde ved musikken ligger højt på dagsordenen i min undervisning.

Mit forhold til fløjten er bredt funderet og jeg beskæftiger mig aktivt med både improvisations- og folkemusik såvel som de store klassiske værker.

Underviser børn og voksne på alle niveauer
Jeg underviser på alle niveauer bl.a. i Møllevangens Blæserband og Begynderhold på Rosenvangsskolen, samt soloelever i alle aldre. Jeg har erfaring med voksne såvel som børn, begynder såvel som øvet.

Jeg brænder for at give mine elever de bedste forudsætninger for at få et livslangt forhold til instrumentet og musikken, ved at videregive de redskaber der skal til for at optimere spil og indlæring samt mindske risikoen for skader i det lange løb.”

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

ja i Aarhus C. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i flotte lokaler i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Johanne og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked