John

Trommer
Underviser dygtige elever i alle rytmiske genrer.

Om John:
John er trommeslager, komponist, arrangør og dirigent. Han har, trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er udpræget big band-trommeslager og har i sit arbejde med Aarhus Jazz Orchestra, RAMA Big Band samt Randers Big Band spillet med et hav af danske og internationale solister: Kira Skov, Mads Mathias, Sinne Eeg, Adam Rapa, Bobo Moreno, Julian Argüelles, Lars Møller, Dennis Mackrel, Pierre Bertrand, Palle Mikkelborg og mange flere. John har medvirket til flere TV-produktioner og studie-indspilninger og er en ung, men allerede meget erfaren trommeslager.

Til daglig studerer John på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har specialiseret sig i big band-musik og har opnået et karakteristisk og præcist trommespil. Han har også modtaget løbende undervisning i New York hos mestrene John Riley og Adam Nussbaum.

Ydermere varetager John sig forskellige praktiske, organisatoriske og kunstneriske opgaver hos Aarhus Jazz Orchestra, som studentermedhjælper. Han leder og dirigerer også Jysk Talent Big Band, som er en talentudviklingsbase for unge jazzmusikere i Aarhus-området og er samtidig aktiv som arrangør og kapelmester for diverse projekter.

Om undervisningen:
John har som udgangspunkt ingen faste ugentlige elever, men har en række af dygtige trommeslagere, som han jævnligt vejleder og arbejder med. Undervisningsstilen bygger meget på, hvad eleven umiddelbart selv arbejder på.

John siger:
”Jeg lægger vægt på:

Performance: At få musikken ud over scenekanten og skabe mindeværdige koncerter.
Sound/teknik: At skabe en personlig lyd på trommesættet som kendetegner den enkelte musiker, og have tiltrækkelig teknik og kropslig bevidsthed til at gøre dette.
Håndværk/kreativitet: Arbejdsomhed i musikalske sammenhænge og at være “nem” at arbejde med, men stadig med et personligt preg.
Musikbranchen: At italesætte “at være en god musiker”, og rådgive eleven i det musikalske arbejdsliv.”

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til John og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked