Jonas

Hørelære/Musikteori, Trompet
Konservatorie-uddannet trompetist med speciale i jazz. Underviser begyndere, øvede og viderekomne.

Om Jonas
Jeg hedder Jonas og er uddannet trompetist fra konservatoriet i København og som privatelev hos en lang række musikere under et længere ophold i New York. Jeg er opvokset i et musikpædagogisk hjem og har derfor siden en tidlig alder beskæftiget mig med musikundervisning. Desuden er jeg aktiv som bandleader, komponist og sideman og har turneret som trompetist i det meste af Europa, Japan og USA.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Trompet er efter min mening et af de sjoveste og mest personligt farvende instrumenter, der findes. Derfor vil jeg i min undervisning finde frem til dine behov og sikre at læren om musikken og instrumentet er baseret på egen interesse.

Jazzen er en hjørnestenen i min tilgang til musikken (heri ligger også min primære beskæftigelse), men inden jeg begyndte at improvisere og spille jazz, var jeg i lang tid optaget af den klassiske musik og det håndværksmæssige i solidt trompetspil.

Om undervisningen
Jeg ønsker at give hver eneste elev et personligt undervisningsforløb som danner og ruster eleven til et langt liv med trompet og musikken. Undervisningen kan bla. rumme emner så som: blæserteknik og frasering, nodelæsning, teori, improvisation med/uden akkorder, sammenspil, hørelære, meditativ tilgang til blæserteknik og meget mere.”

50 pct. i rabat på introlektionen
Du får som ny elev altid rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber minimum et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale på Vesterbro Staldgade.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Jonas og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked