Jonas H.J.

Klaver, Klaver for begyndere, Orgel
Afslappet og tolerant underviser med erfaring i både jazzklaver og orgel.

Om Jonas
Jeg har arbejdet som organist i et par år og kan undervise i klassisk og fællessangsklaver på højt niveau. Jeg elsker at spille og undervise i jazz med udgangspunkt standarder fra The Realbook. Til dagligt står jeg i lære til snedker og i weekenden arbejder jeg som organist.

Om undervisningen
Jeg er selv en meget skolet pianist, men prøver imidlertid i min egen undervisning at udvikle eleven hurtigst muligt uden for mange krumspring 🙂

Den første lektion
Jeg sporer mig ind på elevens niveau og musikalske interesser, og vi aftaler derefter hvad eleven gerne vil blive bedre til. Jeg lægger dernæst en handlingsplan for, hvordan vi når elevens mål.

Underviser også hos dig?

Ja, Jonas underviser kun hos eleven. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas H.J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked