Jonas Ha.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Rytmisk guitar
Jonas er en effektiv og grundig underviser, som er god til at lære fra sig på en måde, der passer til hver enkelt elev.

Om Jonas
Jonas er en positiv og glad person, som er meget engageret i musik. Han har tidligere gået på Herning Musikskoles talentlinje, og han spiller nu i et rock/metal band, som han optræder med rundt i hele landet. Jonas spiller mange genrer men hovedsageligt rock, metal og pop.

Om undervisningen
Jonas går meget op i, at eleven får så meget ud af undervisningen som overhovedet muligt, men giver stadig eleven masser af plads til at tage det i eget tempo. Jonas er effektiv og adaptiv og kan undervise hver enkelt elev på den måde, der passe eleven bedst.

Guitarundervisning
I guitarundervisning handler det om, hvad eleven efterspørger frem for hvad Jonas selv foretrækker. Hvis eleven ønsker, at Jonas selv kommer med ting, han tænker er gode at lære, er det selvfølgelig også en mulighed. Jonas kan bl.a. undervise i følgende:

• Rock, Metal og Pop-musik
• Riffs
• Palm muting
• Bending
• Vibrato
• Legato
• Sliding
• Hammer ons/Pull offs
• Sweep picking
• Tapping
• Akkorder

Jonas underviser også i begynderbas.

Den første lektion
I den først lektion med Jonas vil der være fokus på, at Jonas lærer eleven at kende. Der bliver snakket om, hvad elevens mål er, og hvor meget eleven allerede kan. Der vil også blive spurgt ind til hvilken musikgenrer eleven bedst kan lide at lytte til, og om der eventuelt er nogle specifikke sange han/hun godt kunne tænke sig at lære.

Underviser også hos dig?

Ja, Jonas kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Jonas bor selv i Ikast.

Onlineundervisning

Jonas Ha. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jonas Ha. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas Ha. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked