Jonas M.J.

Klaver
Behagelig og pædagogisk underviser med styr på tangenterne.

Om Jonas
Jeg har omtrent 15 års erfaring inden for rytmisk klaver, og derudover har jeg altid spillet i en eller flere bandkonstellationer med både originalt- og covermusik. For nylig har jeg kastet mig over et nyt projekt, hvor jeg komponerer sange og musik, der skal bruges til fællessangsregi. I 2023 bliver jeg færdiguddannet musiklærer til folkeskolen.

Om undervisningen
Jeg vægter højt, at vi først og fremmest får etableret et trygt og behageligt rum, hvor både du og jeg føler os tilpasse. Afhængigt at dit niveau vil vi i fællesskab lægge en plan for det videre forløb, så du kan orientere dig i indholdet og kigge fremad.

Den første lektion
Jeg vil introducere mig selv og spørge lidt ind til dig og din eventuelle erfaring med instrumentet. Derefter tænker jeg, at vi laver en plan over forløbet og vi får sporet os ind på, hvordan du bedst lærer og hvilke rammer, der fungerer bedst for dig.

Underviser også hos dig?

Ja, Jonas kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand).

Onlineundervisning

Jonas M.J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jonas M.J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas M.J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked