Jonathan

Elbas, Guitar
Dygtig konservatoriestuderende elbassist, som underviser i de fleste genrer og på alle niveauer. Undervisere også på guitar.

Om Jonathan – Jonathan fortæller
”Jeg har spillet musik i 12 år, hvor jeg har spillet både bas og guitar. Mit hovedinstrument er El-bas som jeg skal studerer på Syddansk musikkonservatorium i Esbjerg. Jeg har spillet i mange sammenhænge og har stor kendskab til rollen som bassist. Jeg har gået to år på MGK i Esbjerg. Jeg vil kunne undervise både begyndere og øvede.

Jeg kan lide stort set alle musikgenre og har spillet mange forskellige stilarter. Jeg går meget op i hvordan man fylder sin rolle som musiker, så man får det bedste frem i musikken. Det kan være alt fra rock til pop til jazz. Mit hovedinstrument er El-bas, men har også spillet guitar i 7 år.”

Om undervisningen
Undervisningen bliver tilrettelagt efter, hvad du gerne vil lære, da det vigtigste er at motivationen er der. Du kan for eksempel vælge en stilart du gerne vil gå i dybden med, eller en teknik du gerne vil blive bedre til. I forbindelse med det udvikler vi dine evner, så du kan blive bedre på dit instrument og blive bedre musikalsk.

I undervisningen vil vi komme ind på:
• “Groove og Feel”
• Bassistens rolle
• Akkord og skala – forståelse
• Aflytning og brug af ørene i musikalsk sammenhæng
• Forskellige teknikker både venstre og højre hånd”

Book en lektion med Jonathan i dag
Husk, du får som ny elev altid 50 pct. i rabat på din første lektion, hvis du som minimum napper et 5-turs kort efterfølgende. Er det i dag du gør noget ved drømmen om at spille?

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale. okale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jonathan og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked