fbpx

Joseph B.

Boran, Violin
Skotsk folkemusik - violin og boran

Vil du høre lyden af de skotske bjerge og søer?

Vil du høre dansetrinene der hopper, springer og stepper til de vildeste strathspeys og reels?

Vil du lære at finde din egen stemme i de magiske slow aires?

Om Joseph
Violinen er én af de instrumenter der taler den skotske natur sprog. Mine musikalske rødder stammer netop derfra, nærmere bestemt fra Hebriderne, en øgruppe der ligger ud fra Skotlands nordvest kyst.

Jeg er oplært af nogle af folkemusikkens store legender fra Skotland og Canada, inkl. Alasdair Fraser, Buddy MacMaster og Mairi Campbell mm. Jeg var elev hos disse mestre i en tiårig periode før jeg studerede videre som klassisk musiker på Menuhin skolerne samt konservatoriet i Manchester og København.

Hos Johannes Eskær og Rachel Podger blev jeg færdiguddannet som bratschist med speciale i barokmusik, og derefter rejste jeg i syv år rundt med førende barokorkestre i 28 lande, som orkestermusiker, kammermusiker og solist.

Det er nu tid til at give gaven fra mine skotske folkemusik rødder videre. Kunne tænke dig en prøve time i dette fortryllende univers?

Om undervisningen
Jeg tilbyder undervisning i folkemusik fra det skotske højland, med fokus på dit unikke udtryk, fordi du er den bedste til at være dig.

Traditionen bygger på gehørspil uden bedømmelse, dvs. man spiller fra hjertet, uden noder, så musikken bliver en del af dig for altid. Musikkens ånd flyder bedst når det er din stemme der taler, så derfor guider jeg dig til at finde dig selv i hver enkelt melodi. Melodierne sættes sammen efter dit tempo og temperament.

De rytmiske elementer i violin undervisningen kan endda suppleres hos mig med undervisning i den irske tromme ‘boran’, der henter sine rytmer fra mange steder i verden.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Joseph B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

RABATTER
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.


Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Joseph B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked