Julie B.

Trompet
Dygtig trompetist tilbyder undervisning til begyndere og øvede.

Mit navn er Julie, og jeg er rytmisk trompetist. Som musiker har jeg en god og solid erfaring, særligt med bigband-musik samt med fest-, teater- og showmusik. Pt. bruger jeg mange af mine weekender på at spille rundt i det danske land med forskellige store festorkestre. Jeg har derudover tidligere beskæftiget mig med både kirkemusik, sambamusik og popmusik.

Jeg har således et stort genrekendskab og vil sigte mod at lave en undervisning, der tager udgangspunkt i dine musikalske interesser.

Undervisning med udgangspunkt i dine ønsker
Jeg er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, hvor vi har et stort fokus på, hvordan musik læres bedst, og hvordan man bedst muligt lærer fra sig. Derudover synes jeg generelt bare, at det er hammersjovt at undervise – både fordi jeg er glad for at dele min begejstring for trompeten, men også fordi jeg synes, det er spændende at være med til at udvikle elevens trompetspil.

Så mangler du en underviser med en alsidig profil, et godt humør, og som elsker at undervise, så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Undervisningen foregår primært hos mig – jeg bor på Trøjborg i et stort villa-kollektiv. Her kan vi sidde uforstyrret, og vi har masser af plads til at fyre nogle høje toner af.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Julie. Der tilbydes også online- og videoundervisning.

Onlineundervisning

Julie B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Julie B. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Julie B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked