Kasper L.H.

Akustisk guitar, Guitar, Hørelære/Musikteori, Rytmisk guitar
Erfaren og allround guitarlærer, der sætter elevens ønsker i fokus.

Om Kasper
Mit navn er Kasper, og jeg har spillet guitar i over 30 år. Jeg har undervist siden jeg var 20 og har selv fået undervisning i ca. 10 år, herunder på MGK som ung. Jeg bor lidt uden for Næstved og jeg tager gerne ud og underviser hos dig, skulle det passe bedst. Jeg underviser primært i Elektrisk Guitar, Musik Teori og Nodelære. Derudover underviser jeg også i western og spansk guitar (akustisk guitar).

Om undervisningen
Min erfaring med elever er, at for at behandle alle ens, skal man behandle alle forskelligt. Derfor tager jeg udgangspunkt i det materiale og de læringsmetoder DU synes er spændende, for at vi rammer præcis det du kunne tænkte dig at forbedre på den mest effektive måde. Jeg går op i, at vi har en god kommunikation og  relation, for at vi begge kan slappe mest muligt af og dermed være i det mest optimale læringsmiljø.

Jeg spiller Funk, Rock, Blues og Pop, men elsker samtidig også Fusionsjazz, Hiphop, Country og alle genrer derimellem. Jeg vi som lærer prøve at kortlægge de områder, jeg synes vi bør arbejde med for at du kan blive en god allround guitarist. Jo flere genrer, begreber og metoder man prøver at arbejde med, jo lettere er det at spille sammen med andre. Vi kan arbejde med teknik og med rytmisk forståelse. Hvordan spiller man en fed rytmeguitar og hvad med en overbevisende guitarsolo? Hvis du vil lære noder, teori eller måske bare lære nogle sange til at spille om lejrbålet, så vil jeg meget gerne arbejde med dette også. Det er dig, der sætter retningen for hvor vi skal hen.

Underviser også hos dig?

Ja, Kasper kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers underviser Kasper i 4733 Everdrup.

Onlineundervisning

Kasper L.H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Kasper L.H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kasper L.H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked