Kim Mai

Fløjte, Klassisk klaver, Klaver
Dygtig og talentfuld fløjtenist og pianist fra MGK underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Kim
Mit navn er Kim Mai, jeg er 18 år gammel og studerer tværfløjte på MGK Fyn. Jeg har spillet klaver og tværfløjte i mange år i forskellige sammenhænge, f.eks i orkestre, kammermusik, sammenspil osv.. Jeg bruger al min tid på musik og stræber efter en karriere som musiker. Mit hovedinstrument er tværfløjten, men jeg bruger også meget tid på at spille klaver, og har spillet på begge instrumenter i mange år. Som udgangspunkt spiller jeg mest klassisk musik, men er meget interesseret i at udforske andre genrer også! ”

“Jeg brænder meget for musikken og for at lære fra mig, og jeg går meget op i, at du som elev får lige præcis det ud af undervisningen, som du ønsker”

Om undervisningen:
“I min undervisning lægger jeg vægt på elevens individualitet, og tilrettelægger undervisning alt efter elevens behov. Vi skal have det sjovt og spille en masse musik, samtidig med at du som elev lærer en masse og får noget ud af undervisningen! Kemien mellem elev og lærer skal selvfølgelig være i top, og eleven skal føle sig tryg i timerne.”

Fløjteundervisning:
“Jeg tilbyder fløjteundervisning for nybegyndere, let øvede og øvede. Vi kan i timerne b.la. arbejde med nodelæsning, klang, udtryk, kropsholdning, frasering, teknik mm. Undervisningen tilrettelægges så den passer til dig og der tages udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Du vil også blive præsenteret for en masse dejlig musik!”

Klaverundervisning:
“På klaver tilbyder jeg undervisning for nybegyndere og let øvede – primært klassisk klaver. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes niveau. Du vil b.la. lære om akkorder, nodelæsning, teknik, udtryk, skalaer mm, og vi kan arbejde med lige hvad du har lyst til, så længe vi får spillet en masse!”

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Kim Mai og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked