Klaudiusz

Cajon
Dedikeret og inspirerende undervisning i Cajon. Få undervisning i Cajon som et af de få steder i landet!

Om Cajonen 
Cajon betyder kasse på spansk. Det er såmænd “bare” en trækasse man sidder på, mens man spiller på den med hænderne. Cajonen er de seneste år blevet et fast indslag på scenerene rundt om i landet.

Cajonen kan indgå nærmest i alle genrer og gør det ofte ud for et trommesæt. Klaudiusz har 10 års live spille erfaring på cajonen.

Klaudiusz fortæller:
Jeg har i de sidste 30 år undervist i trommesæt og arbejdet professionelt som udøvende musiker. De sidste 10 år har Cajonen været en stor del af mit musikalske virke.

Da der ikke findes ret mange undervisere i Cajon, har jeg selv studeret instrumentet, dels ved at spille nogle hundrede livejobs på instrumentet, dels ved at have det med i studiet og studere diverse musikere.

Undervisningsmaterialer
Jeg var også så heldig at få inspiration og tips fra en af verdens dygtigste trommeslagere og percussionister Alex Acuna fra Weather Report.

Om undervisningen:
Jeg underviser gerne begyndere såvel som øvede i alle aldre og tager altid udgangspunkt i dit ambitionsniveau, behov og ønsker. I undervisningen vil du lære basale slag tekniker og rytmer. Node- og rytmelære indgår også i undervisningen.

Du vil som elev også komme til at jamme, spille efter gehør, improvisere og spille til back track /play along tracks.

Et dynamisk instrument
Cajonen er et meget dynamisk instrument, og lærer du at udnytte dette instrument, kan det nærmest indgå i hvilken som helst rytmisk genre. Du vil også få tips til hvordan man om-arrangerer trommesæt-rytmer til cajon, og hvordan man bruger instrumentet over et større lydanlæg (P.A.) eller i et studie.

Kom og prøv dette enkle instrument, som man kan få så meget ud af bare ved at bruge hænderne på en “kasse”

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

 

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisning foregår centralt i Silkeborg.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Klaudiusz og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked