Konrad K.

Guitar, Heavyguitar, Hørelære/Musikteori, Rockguitar, Rytmisk guitar
Vidende og omgængelig underviser som ønsker at videregive sin viden og erfaringer gennem alle aspekter af guitarspil.

Om Konrad
Konrad er en udøvende (el)guitarist, som har spillet guitar i over 25 år i adskillige bands og i forskellige sammenhænge.

Da Konrad siden ni-års alderen startede til klaver, kendte han allerede en smule til musikteori, som gjorde, at hans el-guitar-selvstudium foregik i et støt stigende tempo.

Konrad fik en grundig praktisk erfaring samt en grundig teoretisk viden på Aarhus Musikskole, hvor han i teenageårene gik til jazzguitar.

I 00’erne blev Konrads musikalske fundament betydeligt forstærket på alle fronter, da han kom ind på FrontSession i Aarhus, hvor Konrad modtog guitar, musikteori- og samspilsundervisning af nogle af Danmarks bedste musikere.

Erfaring
Sideløbende med Konrads undervisning, har Konrad spillet og optrådt i forskellige cover/party bands og akustiske- trio sammenhænge.

Alt dette har gjort Konrad til en vidende, erfaren og scenevandt alsidig guitarist, med lead og improvisation som speciale, og med et solidt musik-teoretisk fundament som Konrad har et brændende ønske at dele ud af.

Undervisning
Konrad tager sammen med dig udgangspunkt i dine ønsker, og lægger en plan for din udvikling.

Undervisningen kan tage afsæt i konkrete stykker musik, tekniske øvelser, teori, improvisation og guitarsoloer, altid suppleret med konstruktiv feedback og motiverende dialog.

Konrad kan undervise dig i følgende genrer: pop, funk, rock, blues, metal, pop-jazz.

Ud over selve undervisningstimerne, kan Konrad give dig nogle værktøjer til hvordan du selv fortsat kan lære uden for undervisningstimerne.

Første lektion
Til den første lektion, vil Konrad lytte til dine ønsker og udfordringer. På baggrund af disse, vil vi sammen lægge en slagplan for den fremtidige undervisning.

Der skal også nok blive tid til sammenspil og nørdet guitar-snak!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Konrad K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Konrad K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Konrad K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked