Lærke

Hørelære/Musikteori, Klaver, Musikhistorie, Sang, Sangskrivning
Dygtig pianist og sangerinde fra Musikvidenskab underviser alle aldre og niveauer. Tilbyder også kompetent undervisning i sangskrivning, musikteori og hørelære og musikhistorie.

Om Lærke
Hej! Jeg hedder Lærke, er 23 år og studerende på Musikvidenskab. Jeg har sunget og spillet musik i mange år både som solist, i bands og i kor. Mit hovedinstrument er rytmisk sang, hvor jeg særligt har dyrket genrer som pop, soul, gospel og R&B, og derudover er jeg pianist.

Engageret underviser
Jeg brænder for at lære fra mig og særligt det at skabe glæde ved musikken er vigtigt for mig som underviser. Jeg har især erfaring med at undervise begyndere og letøvede, men med min uddannelse fra Musikvidenskab har jeg opnået faglige og pædagogiske kompetencer, som gør mig egnet til at undervise på mange forskellige niveauer.

Om undervisningen
I min undervisning lægger jeg altid vægt på at skabe en tryg atmosfære og en god relation mellem elev og underviser for at danne de bedste rammer for læring. Jeg vil altid tage udgangspunkt i elevens behov og ønsker, og dermed kan undervisningen skræddersyes den enkelte.

Sangundervisning
Først og fremmest lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt at gå til sang samtidig med, at man dygtiggøre sig som sanger. Vi kan bl.a. arbejde med sangteknik, udtryk, performance og improvisation samt kendskab til forskellige stilarter. Desuden er forbindelsen mellem stemme og krop essentielt for at sikre en sund sangstemme og en større frihed til at udtrykke sig, hvorfor kropslige øvelser vil indgå i undervisningen. Jeg bruger bl.a. Cathrine Sadolin og Anne Rosings teknikker.

Der vil i høj grad være mulighed for at præge undervisningen i den retning, eleven ønsker, og elever på alle niveauer er velkomne.

Klaverundervisning
Jeg underviser begyndere og letøvede i både rytmisk og klassisk klaver. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes niveau, og vi kan bl.a. arbejde med genrer som pop, rock, blues, jazz og klassisk. Jeg underviser også i brugsklaver. Eleven vil bl.a. lære om akkorder, nodelæsning, teknik og improvisation. I undervisningen vil man hurtigt komme til at spille nogle stykker, så det bliver sjovt at spille klaver.

Sangskrivning
Jeg skriver selv sange og underviser begyndere i sangskrivning. Eleven vil bl.a. lære om tekst, melodi, akkorder og form, og hvordan man kommer i gang med at skrive sine egne sange.

Musikteori- og hørelære
Jeg underviser både begyndere og øvede i musikteori- og hørelære, og også hvis du mangler undervisning i forbindelse med en optagelsesprøve. Undervisningen tilrettelægges ud fra dine ønsker og kan i musikteori bl.a. omhandle nodelæsning, opbygning af akkorder, kvintcirklen, funktionsanalyse og harmonisering samt rytmer, akkorder og intervaller i hørelæreundervisning. Derudover underviser jeg også i bladsang.

Musikhistorie
Gennem min uddannelse på Musikvidenskab har jeg fået stor indsigt i vestlig musikhistorie. I undervisningen vil jeg tage udgangspunkt i, hvad eleven finder interessant.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Vedr. undervisning i Horsens/Hovedgård
Jeg underviser primært i Aarhus, men onsdag eftermiddage er det muligt at modtage undervisning i Hovedgård (Horsens kommune).

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Elles foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Lærke og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked