Lasse M.

Guitar, Klaver, Ukulele
Guitarist fra konservatoriet med stor undervisningserfaring underviser både begyndere, øvede og viderekomne. Underviser også i klaver, ukulele, mandolin teori og hørelære.

Om Lasse
Jeg studerer Rytmisk Musik på Det Jyske Musikkonservatorium med guitar som hovedinstrument og har tidligere færdiggjort MGK i Slagelse. Jeg spiller et væld af genrer, men min force ligger i at spille den fede guitarrolle i en rock/pop sammenhæng – gerne med et elektronisk twist.

Jeg går rigtig meget op i guitarens grundlyd, hvilke effekter man bruger og hvordan man bruger dem i en musikalsk kontekst. Derudover er jeg stor fan af synthesizers og eksperimenterer meget med at overføre nogle af de typiske karaktertræk fra synthesizeren til guitaren.

Jeg har undervist elever i alle aldre privat siden 2013 og på aftenskole siden 2015.

Om guitarundervisningen
Undervisningen foregår på enten elektrisk eller akustisk guitar og bliver tilrettelagt ud fra elevens niveau og ambitioner. Vi tager udgangspunkt i at spille sange sammen som passer til de emner vi arbejder med.

Jeg lægger stor vægt på at få oparbejdet et bredt repertoire i et trygt undervisningsmiljø sideløbende med at eleven udvikler sit spil og fastholder sin motivation.
Eksempler på emner vi kan arbejde med:

Akkorder
Skalaer
Improvisation
Rytmik/Time
Fingerspil / Plekterteknik Guitarens grundlyd Effektpedaler
Øverutine
Musikteori / Hørelære Noder
Teknik

50 pct. rabat på din første lektion
Husk, at du som ny elev altid får 50 pct på din første lektion (30 min.), hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i eget øvelokale i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Lasse M. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked