Laura

Cello, Sang
Dygtig, talentfuld cellist underviser begyndere og let øvede i cello.

Om Laura
Jeg hedder Laura, og jeg spiller cello.

Jeg er klassisk trænet og har gået på klassiske talenthold på forskellige musikskoler landet over. Jeg spiller dog mange forskellige genrer – herunder folkemusik og indie samt en smule jazz.

Pt. studerer jeg på MGK SYD (Musikalsk Grundkursus afd. Syddanmark, Kolding) som er et konservatorieforberedende 3-årigt kursus. Jeg går på holdet for folkemusik, og dyrker folkemusikken i høj grad. Herunder at lære melodier udenad på øret og finde på akkorder “on the spot” til en melodi.

Jeg vil i min undervisning også tage udgangspunkt i først at dyrke øret, udenadslære og intonation (at spille rent) før jeg introducerer at spille efter noder. Man lærer jo også at tale før man kan lærer at læse!

Om undervisningen
Jeg mener, at det at være til musikundervisning skal være en god, rar og tryg oplevelse, hvor man samtidigt føler, at man har taget noget nyt med sig og har rykket sig fra gang til gang. Jeg tager derfor udgangspunkt i hvad eleven selv ønsker at lære og blive bedre til, fx:

– Nodelæsning
– At lære melodier på øret (gehør)
– Fordybelse i en genre
– Melodier/sange eleven selv ønsker at lære
– Intonation og teknik
– Øvelse i at kunne huske sange/melodier udenad
– Rytmefornemmelse

Sangundervisning
Jeg underviser også i sang op til øvet niveau, og hvis eleven ønsker det, kan vi arbejde med, hvordan man kan synge og spille cello samtidigt.

Jeg underviser begyndere og let øvede cellister i alle aldre.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Underviser primært i eget lokale på Låsbybanke, Kolding C.

Videoundervisning

Laura tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 210 kr.
45 minutter: 285 kr.
60 minutter: 360 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Laura og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked