Linda

Klaver, Sang, Sangskrivning
Klaver, sang og sangskrivning.

Om Linda:
Linda er uddannet rytmisk musiker/musiklærer fra Det Fynske Musikkonservatorie i 2006 og underviser her hos instrumentundervisning.dk i både rytmisk sang, sangskrivning og klaver. Sideløbende med det musikpædagogiske arbejde
komponerer Linda sin egen musik.

Linda undervisere kun øvede, ikke begyndere.

Om undervisningen:
Det er muligt både at have korte og lange undervisningsforløb, alt afhængigt af, hvad du skal bruge undervisningen til. Feks optagelsesprøver til MGK, Konservatoriet, Musicalacademiet, Skuespillerskolen mm.

Linda siger om undervisningen:
I undervisningen lægger jeg vægt på at have det sjovt og lege med musikken.

Jeg underviser øvede unge og voksne, der gerne vil videre i branchen, på f.eks. Konservatoriet og andre musikuddannelser samt sangere, der har brug for sparring i forbindelse med indspilning af deres egen musik.

Vi arbejder med forskellige udtryk og vælger altid sange/numre, som du kan lide. Sangene/melodierne bliver selvfølgelig også valgt ud fra dit niveau og ønsker, så du får mest muligt ud af undervisningen.

For optagelsessøgende på konservatoriet lægger vi også vægt på rytmisk træning, samt improviserende øvelser vamps m.m., der kan styrke din musikalitet og evne til at udtrykke dig gennem musikken.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser hjemme i et indrettet lokale med flygel og lille sanganlæg.

Onlineundervisning

Linda tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Linda tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Linda og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked