Linda

Klaver, Sang, Sangskrivning
Klaver, sang og sangskrivning.

Om Linda:
Linda er uddannet rytmisk musiker/musiklærer fra Det Fynske Musikkonservatorie i 2006 og underviser her hos instrumentundervisning.dk i både rytmisk sang, sangskrivning og klaver. Sideløbende med det musikpædagogiske arbejde
komponerer Linda sin egen musik.

Om undervisningen:
Det er muligt både at have korte og lange undervisningsforløb, alt afhængigt af, hvad du skal bruge undervisningen til. Feks optagelsesprøver til MGK, Konservatoriet, Musicalacademiet, Skuespillerskolen mm.

Linda siger om undervisningen:
I undervisningen lægger jeg vægt på at have det sjovt og lege med musikken. Vi arbejder med forskellige udtryk og vælger altid sange/numre som du kan lide. Sangene/melodierne bliver selvfølgelig også valgt ud fra dit niveau, så du får mest muligt ud af undervisningen. For de helt små lægger vi også vægt på rytmisk træning og for de øvede, improviserende øvelser vamps mm., der kan styrke din musikalitet og evne til at udtrykke dig gennem musikken.

Jeg lægger også vægt på at lære dig noder/prima vista, så du kan begå sig i sammenspils-situationer og kor, hvor der kræves nodekendskab.”

​Undervisningen foregår torsdage og fredage.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser hjemme i et indrettet lokale med flygel og lille sanganlæg.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Linda og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked