Lui

Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Kontrabas, Musik- og lydproduktion, Sammenspil, Ukulele
Konservatorieuddannet professionel guitarist og bassist underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Lui
Lui er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har flere års erfaring som bassist og guitarist på professionelt niveau. Han har dyrket mange forskellige musikalske genrer og turneret det mest af Danmark samt store dele af Europa og Asien.

Lui underviser i en rar og afslappet atmosfære og tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Det er vigtigt at eleven føler sig hørt, og at undervisningen er en sjov og lærerig oplevelse.

Lui har undervist elever i alle aldre og alt fra nybegyndere til konservatoriestuderende. Alle er velkomne.

Om undervisningen
Introlektionen indledes med en kort snak om, hvad eleven ønsker at få ud af undervisningen. Derefter starter vi med, hvad du som elev har lyst til at arbejde med.

Er du nybegynder starter det som regel ud med en introduktion til instrumentet samt basale teknikker efterfuldt af lette sange, der kan give eleven et bedre indblik i at spille musik.

Underviser også hos dig?

Jeg har et lille studie på Christianhavn, hvor jeg underviser - Jeg kommer gerne ud til eleven mod et mindre kørsels gebyr på 25 kr. alt efter afstand selvfølgelig.

Onlineundervisning

Lui tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Lui tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Lui og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked