Mads B.P.

Akustisk guitar, Børnemusik, Guitar, Guitar og sang synkront, Hørelære/Musikteori, Keyboard, Klaver, Klaver for begyndere, Komposition, Rytmelære, Rytmisk guitar, Sammenspil
Folkeskolelærer med gode pædagogiske færdigheder underviser begyndere og let øvede i guitar og klaver.

Om Mads
Mit navn er Mads, og jeg bor i Houlkær, Viborg, hvor jeg bor sammen med min kone og tre børn.

Jeg spiller både guitar og klaver og underviser i begge dele.

Klaverundervisning
Jeg underviser i brugsklaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Det vil sige efter G-nøgle, bas i venstre hånd og typisk akkord og melodi i højre hånd. Jeg underviser også i jazz og blues på begynder niveau.

Jeg har eget klaver, et Roland LUX5, som nærmest fungerer som et funktionelt akustisk klaver. Dette bruger jeg selvfølgelig til at undervise med.

Hvis jeg skal undervise hos dig som elev, så er det fordelagtigt, at du har eget klaver eller keyboard, men jeg kan også medbringe et lille keyboard med illustrationer på osv.

Guitarundervisningen
Jeg spiller rytmisk guitar, og det er også det, jeg vil undervise i ved lejlighed – det vil sige akkorder spillet med plekter.

Intuition og improvisation er to vigtige nøgleord i denne sammenhæng. Det mest optimale er at øve det at spille guitar og på senere tidspunkt selv at synge til.

Jeg vil i undervisningen fokusere på enkelte akkorder, der bliver gennemarbejdet i venstre hånd. Når disse er sammentømret, kan højrehåndsspil komme på banen. Det kan i hvert fald være godt i starten at holde hænderne adskilt og lidt efter lidt koble dem sammen.

Underviser også hos dig?

Mads foretrækker at undervise i eget hjem i Viborg, men imod et kørselsgebyr (20 kr + 1 kr. pr. km. frem og tilbage), kommer han også gerne ud for at undevise.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads B.P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked