Mads P.

Guitar, Klassisk guitar, Ukulele
Dygtig konservatoriestuderende klassisk guitarist underviser begyndere og viderekomne. Underviser også i rytmisk fingerspil og ukulele.

Om Mads
Jeg har studeret klassisk guitar hos Frederik Munk Larsen på Det Jyske Musikkonservatorium siden 2016. Forinden da modtog jeg undervisning hos Mikkel Andersen i Køge og privat i København.

Jeg tager ofte til guitarfestivaller rundt om i Europa for at modtage masterclassses og høre foredrag omkring musik og guitaren. Det er med til at give en alsidig viden og teknisk kunnen i min optik.

Om undervisningen
Mit fokus i undervisning vil være at præsentere guitarens repertoire for eleven samtidig med at forklare og instruere i de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at kunne udføre stykket og spille smukt. I et længere forløb tager jeg udgangspunkt i elevens ønsker og motivation.

Der vil samtidig blive gennemgået de klassiske discipliner der skal til for at indstudere musik på egen hånd såsom nodelæsning og gode spille vaner. Disse vil blive introduceret så tidligt i forløbet som mulligt.

50 pct på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct på de første 30 min af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i rigtig fint lokale ved Musikhuset i Aarhus C.

Onlineundervisning

Mads P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Mads P. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Mads P. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked