Mads P.

Akustisk guitar, Guitar, Klassisk guitar, Rytmisk guitar, Ukulele
Dygtig konservatoriestuderende klassisk guitarist underviser begyndere og viderekomne. Underviser også i rytmisk fingerspil og ukulele.

Om Mads
Jeg har studeret klassisk guitar hos Frederik Munk Larsen på Det Jyske Musikkonservatorium siden 2016. Forinden da modtog jeg undervisning hos Mikkel Andersen i Køge og privat i København.

Jeg tager ofte til guitarfestivaller rundt om i Europa for at modtage masterclasses og høre foredrag omkring musik og guitaren. Det er med til at give en alsidig viden og teknisk kunnen i min optik.

Om undervisningen
Mit fokus i undervisning vil være at præsentere guitarens repertoire for eleven samtidig med at forklare og instruere i de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at kunne udføre stykket og spille smukt. I et længere forløb tager jeg udgangspunkt i elevens ønsker og motivation.

Der vil samtidig blive gennemgået de klassiske discipliner, der skal til for at indstudere musik på egen hånd såsom nodelæsning og gode spillevaner. Disse vil blive introduceret så tidligt i forløbet som muligt.

50 pct på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct på de første 30 min af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja, Mads underviser kun hos eleven. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes, hvis det er uden for Risskov, hvor Mads selv bor.

Onlineundervisning

Mads P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mads P. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked