Maia K.

Klassisk klaver, Klaver
Klassisk trænet pianist på meget højt niveau underviser elever på alle aldre og niveauer.

Om Maia
Maia er en russisk/svensk klassisk trænet musiker. I 2007 var hun en af ​​prismodtagerne i Steinway-klaverkonkurrencen i Stockholm.

Hun har udført omfattende både solo- og kammermusik i Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Italien og USA.

Hun modtog sin Bachelor of Music-grad på Royal College of Music i Stockholm, hvor hun studerede med professor Anders Kilström og hendes Master of Music-grad ved det kongelige konservatorium i Bruxelles, hvor hun studerede med professor Boyan Vodenitcharov. Hun studerede også omfattende med professor Sergei Edelmann.

Undervisningen
Maia startede med at undervise i klaver i 2009, og hun har siden da undervist elever i forskellige aldre med forskellige baggrunde og komplette begyndere såvel som avancerede spillere. Alderen er ligegyldigt, hvad der er vigtigere er ønsket om at lære og frem for alt din kærlighed til musik.

For de yngste pianister er lektierne en legende oplevelse.

Citat fra Maia:
“Det er en sand glæde for mig at undervise og se, hvordan mine elever lærer og gør fremskridt i musik og klaver, og hvordan de vokser som musikere. At spille et instrument generelt, og især klaveret, kan være en af ​​de mest givende oplevelser en person kan have i livet, og jeg er meget glad og stolt over at kunne tilbyde dette til enhver, der er villig til at lære!”

– Maia K

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår kun hos Maia (8000 Aarhus C).

Onlineundervisning

Maia K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Maia K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Maia K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked