Malte

Guitar, Jazzguitar, Klaver
Konservatoriestuderende dygtig guitarist - underviser på alle niveauer og er god til børn og unge. Er også dygtig til at undevise begyndere i klaver.

Om Malte
Malte er en dygtig, ung guitarist, som går på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Malte har været i musikmiljøet i Aarhus i en del år, hvor han senest har afsluttet flere kurser ved Byhøjskolen Frontsession. Desuden har han også undervisningserfaring som vikar for instrumentskolen Aarhus, og ligeledes har han erfaring fra mange bands og andre sammenspilskonstellationer.

Malte vil både kunne undervise begyndere, let øvede og øvede guitarister i en bred række genrer heriblandt rock, blues, pop og funk. Malte ville også være et oplagt valg, hvis du er interesseret i at prøve kræfter af med jazzen, da han har de rette redskaber til at komme i gang med denne genre.

Det skal være sjovt
For Malte er det det vigtigste, at det skal være sjovt og spændende at lære nye ting. Derudover vil vi rette fokus på, hvad guitarens rolle er inden for den bestemte genre og på improvisationens forundelige verden. Men vigtigst af alt: Vi spiller noget, som du har lyst til!

Så har du mod på at komme i gang med, eller blive bedre på guitaren, vil Malte sørge for at hjælpe dig i den rigtige retning.

Malte er også en ganske habil pianist. Så hvis du har lyst til at komme i gang med dette dejlige instrument, kan Malte hjælpe dig godt på vej.

Få 50 pct. på første lektion
Book en lektion med Malte i dag og få 50 pct. rabat på din første lektion (de første 30 min.).

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Malte og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked