Marius B.

Saxofon
Jeg er en underviser, som vil inspirere og lære fra mig i et undervisningslokale med plads til både sjov og seriøsitet.

Om Marius
Jeg er en frisk ung mand, som er vokset op med musikken overalt i hjemmet. Lige fra klassisk til jazz. Mit hjerte ligger dog ved den rytmiske musik. Da jeg startede med at spille saxofon, spillede jeg klassisk saxofon, hvor der var meget fokus på den gode teknik og klang, hvilket stadigvæk hænger ved. Gennem de seneste år har jeg dog brugt meget tid på at spille i forskellige små bands, hvor jeg har fået muligheden for at udvikle min improvisatoriske evne. Derudover har jeg også spillet og spiller stadig i Danish Youth Jazz Orchestra, hvor jeg prøver kræfter med Bigband-musikken. Lige nu studerer jeg på MGK-øst, hvor jeg får en masse god undervisning og udvikler mange af mine færdigheder. Som jeg selv er blevet inspireret af forskellige musikere til at spille saxofon og jazz, ønsker jeg også at inspirere andre og få dem i gang med at spille dette fantastiske instrument. Der er nu ikke noget bedre end en lækker saxofonsolo, og det er endnu mere lækkert, hvis man selv spiller den 😉

Om undervisningen
I min undervisning lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt at spille. Dog vil der også være et fokus på, at eleven får udviklet den rigtige teknik fra start, da det kan være svært at vende sig af med dårlige vaner senere i et læringsforløb. Der vil også være et fokus på den gode klang. Mest af alt lægger jeg dog vægt på, at eleven skal gå fra undervisningen med inspiration og lyst til mere.

Den første lektion
Eleven vil blive taget imod med godt humør og seriøsitet. I første lektion vil vi tale om, hvad eleven ønsker at få ud af undervisningen, så der kan tilrettelægges en passende undervisning. Eleven kan altid komme med ønsker til, hvad han/hun har lyst til at spille – for det er lysten til at spille, der ligger som den øverste prioritet i min undervisning.

Underviser også hos dig?

Ja, Marius kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i 8680 Ry.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Marius B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked