Mark K.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar, Sang
Hyggelig underviser, der har fokus på at det skal være sjovt og lærerigt.

Om Mark
Mark startede med at spille guitar og synge, som 10-årig og er i dag 43 år. Mark har selv spillet og sunget i flere bands, og har en meget stor spilleglæde.

Mark spiller stadig dagligt guitar og synger også dertil. Genren som Mark bedst selv kan lide er klart dansk musik, men også folkemusik, viser, pop og rock.

Mark har altid selv brugt sang og guitar i massevis af forskellige sammenhænge – klart mest som ung på Ungdomsskolen – det var der det rigtig “tog fart”.

Som person er Mark smilende, rolig og fuld af godt humør. Mark har tre børn og en kone, de bor hele familien på Bilstrupvej i Skive.

Undervisning
I guitar – og eventuel sangundervisningen – ligger Mark vægt på, at man har det sjovt med at spille og synge.

Mark vil gerne give en undervisning, som man forholdsvis hurtigt kan bruge i forskellige sociale sammenhænge.

Undervisningen vil blive præget af, hvad du bedst selv kan tænke dig at lære at spille.

Første lektion
I den første lektion vil der blive fokus på at lære hinanden at kende, så du føler dig tryg og klar til at spille og eventuelt synge.

Det er vigtigt for Mark at give dig en sjov og lærerig første lektion, så du har lyst til at komme igen og øve dig derhjemme.

Måske kan du allerede spille en lille sang, når du kommer hjem:-)

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Mark.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mark K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked