Martin N.

Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Kontrabas, Sang, Trommer
Meget dygtig, engageret og rutineret underviser i elbas, kontrabas og guitar.

Om Martin
Jeg er musiker med bas og sang som mine hovedinstrumenter. Yder mere har jeg spillet guitar og trommet på alt, hvad der kan trommes på, så længe jeg kan huske. I to år studerede jeg musikteori på Århus Universitet, hvorefter jeg stort set har ernæret mig som musiker og underviser.

Hvad gør jeg som kunstner:
Jeg har altid været musiker og sanger i en mængde orkestre. Ud over at spille med alle dem der har lyst, er jeg lokalt en del af orkestret ”Collage”, samt ”Kay Werners Kapel”. Før det, fungerede jeg i 13 år som bassist på 2 teatre nær Cleveland, Ohio i USA og har spillet hundredvis af jobs med Rock,- og Motown orkestre, mest i den nordøstlige del af USA. Der var jeg ligeledes musikleder i to kirker, og endnu før det, har jeg været rejsende musiker i Danmark siden jeg var 17 år gammel. I orkestre, til revyer, på teater, til korarrangementer til vands, til lands og i luften.

Hvad gør jeg som underviser:
Så hurtigt som muligt skal du lære noget, du kan bruge altid. Det er vigtigt du lærer at være en del af en større sammenhæng. Så snart vi kan, skal vi spille med andre. Vi skal prøve mange stilarter, spille med forskellige mennesker så ofte vi kan, og vi skal lære at lytte, efterligne og finde på selv. Jeg underviser primært i bas, kontrabas og guitar. Sangundervisning bliver med fokus på performance-delen, og tromme-undervisning kan også arrangeres, hvis det kan foregå hos eleven (kørselsgebyr skal påregnes).

50 pct i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Underviser i eget lokale fortrinsvis. Trommeundervisning dog kun ud af huset.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.