Mathias

Sang
Konservatorietuddannet sanger. Speciale: Pop, R&B, Soul, Rock.

Om Mathias
Mathias er en konservatorieuddannet sanger, med en smuk blød og soul’et vokal, der samtidig kan sparke vokalen op i rock gearet. Har mange års erfaring fra århus koret Vocal Line og har også medvirket i flere Musicals. Han har undervisningserfaring fra sine praktikker på konservatoriet og soloelever ved siden af.

Om undervisningen
Mathias er meget passioneret omkring sin musik og det er grundstenen i hans undervisning: at dele musikken, og være sammen om glæden og passionen ved musik.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Mathias og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked