Mathias J.

Bas, Elbas, Hørelære/Musikteori, Klaver, Komposition, Kontrabas, Sammenspil
Bassist med international erfaring tilbyder undervisning i kontrabas til alle niveauer. Der tilbydes også undervisning i klaver og andre færdigheder.

Om Mathias
Mathias er en ung bassist, der har spillet professionelt i over 10 år. Han har en bachelor fra Jazz Institute Berlin og en kandidat fra Manhattan School of Music (MSM) i New York, hvor han indtil coronapandemien boede og havde sit professionelle virke.

På MSM var han i lære hos den legendariske bassist, Buster Williams, der gav ham et uvurderligt musikalsk indblik, som han oveni hans professionelle erfaring nu er parat at lære fra sig.

International erfaring
Mathias har turneret og spillet koncerter i store dele af Europa, Israel, New York og New Jersey. I 2018 vandt han prisen for bedste solist ved “Jazz Wings International Competition” på den prestigefyldte jazzklub 12on14. Derudover har Mathias også spillet klassisk musik på højt plan som en del af ‘Junge Sinfonie Berlin’, der har spillet koncerter i både Konzerthaus Berlin og i Berliner Philharmonie. Mathias har også spillet i reggaeband og mange andre musikalske sammenhænge.

Undervisningen
I undervisningen lægger Mathias stor vægt på at skabe et behageligt og afslappet miljø for eleven, der giver den bedst mulige basis for indlæring og motivation. Musikundervisning skal være relevant og målrettet i forhold til elevens ønsker og musikalske mål, og første lektion vil til dels gå ud på at finde ud af, hvad du som elev ønsker at få ud af timerne.

Undervisning til alle niveauer
Er du nybegynder og vil introduceres til kontrabassen, lettere øvet med ønske om at tage dit spil til næste niveau, eller er du garvet bassist, der ønsker at finpudse teknikken og gå helt i dybden med musikken, så er Mathias måske den rigtige lærer for dig!

Mathias er også en produktiv komponist og har en dyb teoretisk viden om musik og meget parat til at dele af den viden.

Underviser også hos dig?

Nej. Mathias bor pt. i New York og underviser online derfra.

Onlineundervisning

Mathias J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mathias J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked