Mette Maj H.

Klaver
Jeg er medinddragende og forsøger at motivere og inspirere via min egen store glæde ved musikken.

Om Mette Maj
Jeg har undervist i musik i 20 år i folkeskolen og på forskellige specialskoler. Jeg har også en musikterapeutisk uddannelse (“Promusa”). Jeg arbejder med improvisation og samvær og dialog gennem musikken. Jeg lægger vægt på, at møde eleven dér, hvor han/hun er ,og at det er glæden ved musikken, der skal være det bærende element. Jeg kan godt tage “specialopgaver” med elever med særlige behov.

Om undervisningen
Jeg fokuserer mere på glæden ved at spille og på helheden, end på at det altid lyder helt perfekt. Jeg spiller også gerne sammen med eleven, så jeg f.eks. spiller guitar til elevens klaverspil, så eleven oplever følelsen ved sammenspil.

Den første lektion
Vi hilser på hinanden og mærker, om der er kemi til et samarbejde. Vi afklarer forventninger, og hvis kemien er god, går vi i gang 😊🎶 Jeg har forskellige materialer, som vi kan starte med, og vi aftaler sammen rammerne for et kommende forløb.

Underviser også hos dig?

Ja, Mette Maj kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Grønnevej, 5700 Svendborg.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mette Maj H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked