Michael

Guitar, Sang, Sangskrivning
Nomineret til Årets Sanger ved DMA i 2016 - vokalproducer for Mads Langer. Professionel sangskriver og guitarist.

Om Michael:
Michael er sanger, sangskriver og guitarist. Han blev nomineret til Årets Sanger/Vokalist ved Danish Music Awards Folk 2016 og har været vokalproducer for blandt andre Mads Langer.

Om undervisningen:
Med Michael som underviser bliver du bevidst om en række virkemidler. Michael har meget forskelligt i værktøjskassen og et diplom fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor han har fået undervisning i sangskrivning af blandt andre Jonatha Brooke (USA), Kasper Winding og Lars Muhl. Han har skrevet sange til en række danske og udenlandske artister og er grundlægger af Århus Sangskriver Værksted.

Det er blevet til flere hundrede koncerter i ind- og udland og for eksempel GAFFA har givet ham 5-stjernede koncertanmeldelser. Så hvis du vil lære nogle forskellige teknikker og samtidig finde og/eller finpudse dit eget personlige udtryk, så er Michael det helt rigtige valg.

Underviser også hos dig?

Ja. Michael underviser hos dig i Aarhus C uden ekstra beregning. Uden for Aarhus skal kørselsgebyr påregnes.

Onlineundervisning

Michael tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Michael tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Michael og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked