Mikkel He.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Målrettet underviser med fokus på spilleglæde.

Om Mikkel
Hej! Mit navn er Mikkel, og jeg har spillet guitar lige så længe, jeg kan huske! Jeg har prøvet mange forskellige genrer, og har derfor også kendskab til forskellige teknikker. Mit hovedfokus er improvisation og improviseret musik, men jeg spiller også i flere bands, hvor jeg følger noder eller andre rammer. Jeg har dyrket jazz, metal, rock, blues samt en smule bluegrass og klassisk. Jeg er meget motiveret for at udvikle mig, og min erfaring siger mig, at den motivation smitter af på andre!

Om undervisningen
I min undervisning lægger jeg vægt på effektiv og sjov udvikling baseret på mine egne erfaringer med læring af instrumentet. Der er mange ting som jeg med tiden har indset, at jeg selv manglede i min tidlige udvikling af mit spil, så jeg har et godt overblik over hvad jeg selv ville ønske, nogen havde lært mig før i tiden. Og det skal selvfølgelig komme mine egne elever til gode!

Den første lektion
Til vores første lektion vil jeg bede dig/jer om at spille for mig. Baseret på hvad du/I kan, vil jeg udarbejde en plan for at komme bedst videre fra det niveau og de kompetencer eleven i forvejen besidder. Læringen skal selvfølgelig også bunde i elevens egne interesser, og da jeg selv har en bred musikalsk baggrund, vil jeg med glæde undervise i lige præcis dét, som motiverer eleven. Er du helt begynder, tager vi den bare derfra.

Underviser også hos dig?

Ja, Mikkel kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers underviser Mikkel på Øresundsvej, 2300 Kbh. S

Onlineundervisning

Mikkel He. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mikkel He. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mikkel He. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked