Monique

Saxofon
Saxofon med kærlighed for jazz og blues.

Mit navn er Monique. jeg har spillet saxofon i 9 år og går på MGK i Kolding. Jeg spiller i 4 forskellige bigbands. Jazz, blues og ballader er min styrke, og jeg kan tilbyde undervisning på sopran, alt, tenor og baritone saxofon, klaver og både klassisk og rytmisk sang.

Om undervisningen:
I min undervisning lægger jeg stor vægt på en lærerig og sjov undervisning, og at forløbet og niveauet passer lige præcis til eleven, så vi får det meste ud af undervisningen. Hvad der er vigtigt for mig i undervisningen, er, at have de grundlæggende ting inden for saxofonspil på plads, så der vil blive arbejdet med følgende ting:
• Pæn tone på saxofonen
• Grundlæggende musikteori
• Nodelæsning
• At du lærer at kende din saxofon
• Nemme melodier samt traditionelle jazzmelodier
• Rytmisk forståelse

Jeg underviser ude ved dig, da jeg ikke selv har noget øve lokale eller har mulighed for at undervise hjemme. Jeg har undervisningsmateriale, jeg bruger b.la. Biab ( band in a box ) sådan, at du efter lidt tid kan lære at spille ‘med orkester på’. Jeg har selvfølgelig printet noder ud hjemmefra.

Underviser også hos dig?

Ja. Underviser udelukkende hos dig. Kørsel helt til Odense kan arrangeres og kørselspenge aftales individuelt med Monique.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.