Morten T.

Akustisk guitar, Elbas, Guitar, Klaver, Rytmisk guitar
Positiv og seriøs underviser med ambitioner for min elev.

Om Morten
Hej! Jeg hedder Morten, jeg har spillet guitar i 25+ år og har spillet i adskillige sammenhænge. Som solist (entertainer), klassisk guitarist, rock/pop orkestre, jazzorkestre, Big Bands, og har undervist i 14 år på musikskole på fuldtid.

Derudover komponerer jeg numre, laver arrangementer og hjælper med teori/hørelære, hvis folk har brug for hjælp!

Om undervisningen
Generelt lægger jeg vægt på engagement. Det er vigtigt jeg kan mærke mine elever bliver bedre uge for uge, både teknisk og musikalsk.

Dette kan være indenfor nodekendskab, “time”, rytmeforståelse m.m. Samt at man har en positiv attitude i den tid vi spiller sammen.

Guitar: Jeg kan føre dig til topniveau. Hvis du ønsker alsidig undervisning, øver vi alt fra fingersætning, håndstilling til plekterteknik, super improvisation, kendte rocktemaer, arpeggioes, rytme i højre (strumming m.m.)

Bas: Jeg kan føre dig til topniveau ligesom på guitar. Du kan lære at spille med fingre eller plekter. Lære at lave “grooves”, udvikle baslinjer til diverse sange m.m.

Klaver: Klaver er mit bi-instrument. Jeg har spillet både klassisk og rytmisk klaver. Vi fokuserer på korrekt teknik, udvikle “brugsklaver”, arbejde med udvidede klange (fx overlagte treklange), spille kendte klassiske stykker eller moderne popnumre.

Første lektion
I den første lektion spørger jeg indtil hvem du er. Du må gerne lige vise mig lidt hvad du kan, hvis du har spillet før.

Vi aftaler først hvilke mål du har på dit instrument. Jeg kan også hjælpe dig med hvilken retning du skal bevæge dig for et nå dit mål: Hvad ønsker du at opnå at kunne spille hos mig?

Vi taler om teknik, og jeg vil bede dig om at medbringe en telefon, så vi hver gang kan optage en kort video af det vi har gennemgået på dagen.

Hvis det ønskes får du adgang til noder, videoer af nodelære/rytmelære fra youtube m.m.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Morten T. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Morten T. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Morten T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked