Niels

Elbas, Guitar, Keyboard/Synthesizer, Klaver, Trommer, Ukulele
Dygtig og alsidig musiker fra Musikvidenskab underviser i guitar, klaver, bas, ukulele og trommer. Rigtig god til at undervise børn og unge.

Om Niels
Jeg læser musikvidenskab på Aarhus Universitet og beskæftiger mig derfor med musik til hverdag. Jeg er 23 år gammel og kan ikke få nok af musik. Jeg startede på klaver og hoppede derefter over på guitaren der nu er blevet mit hovedinstrument.

Derudover spiller jeg også bas og trommer. Jeg har altid været musikglad og syntes at det at spille musik, er noget helt specielt.

Guitar:
Jeg underviser både i el samt akustisk guitar. Jeg har været mange genre rundt på guitaren og har blandt andet en stor interesse for funk musikken. Undervisningen bygges i høj grad op om den enkelte elev og vi vil komme til at spille numre/genre du selv godt kan lide. Hvis du også godt kan lide at synge mens du spiller har jeg også erfaring med dette.

Emnerne kunne lyde:
Akkorder, Strumming, Improvisation, Fingerspil (både på akustisk og el), Plekterteknik, Teori. Og selvfølgelig generelle tips og tricks til at gøre dit guitarspil lige en tand federe. I guitar kan det være en fordel, hvis du kan onsdag eftermiddag eller aften, for her underviser jeg i gode rammer på Fredriksbjerg Guitarskole.

Klaver/Keyboard:
I form af mit studie på musikvidenskab spiller jeg rigtig meget klaver og har allerede erfaring i at undervise klaver elever på begynderniveau. Her vil vi ud over at spille en masse fede sange, kigge på akkorder, melodi, omvendinger, rytmer osv.

Bas:
Bassen er et fantastisk instrument der kan langt mere end man lige går og tror, til undervisningen vil vi derfor kigge på teknik, fede riffs, at få en god grundlyd, bassens rolle i band sammenhæng og hvis det har interesse også nogle lidt mere stilarts fokuserede ting såsom ”slapbass”.

Trommer:
Trommeundervisningen er rettet mod begyndere, hvor vi vil lære nogle elementære rytmer/grooves og arbejde os op til et niveau hvor vi begynder at kunne spille hele sange.

Ukulele:
Ukulele-undervisningen er rettet mod begyndere, og her tager vi udgangspunkt i at lære instrumentet at kende, lære sange og spille gode melodier.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på introlektionen (de første 30 min.), hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter. 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Niels og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked