Niels A.

Elektronisk musik, Komposition, Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Producer og komponist underviser i lydproduktion, sangskrivning, komposition og musikproduktion. Underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Niels
Hej, mit navn er Niels, og jeg er en 23 årig producer og komponist fra Aarhus.

Jeg har tidligere studeret Populærmusik og Lydproduktion på Aalborg Universitet, og har taget diverse højskolekurser inden for sangskrivning og musikproduktion.

Jeg har erhvervet mig en bred vifte af viden inden for musikproduktion, mix og master. Jeg beskæftiger mig primært med popmusik, men jeg har kompetencer inden for de fleste genrer og kan tilpasse undervisningen efter elevens lyst og behov. Der er evt. mulighed for at komme ind på alverdens anden brug af lyd – kun fantasien sætter grænser.

Om undervisningen
Undervisningen i musikproduktion kommer til at være en blanding af oplæg omkring relevante teknikker og fremgangsmåder, suppleret med en fælles gennemgang af en hjemmeopgave til ugen efter. Alt dette afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker at fokusere på, og der er rig mulighed for at bevæge sig uden for rammerne.

Undervisningen i Ableton er langt hen af vejen det samme, vi arbejder med i musikproduktion, men vil være mere styret mod at benytte computeren som et instrument, man ville kunne optræde med på lige fod med f.eks. guitar og klaver.

Undervisningen egner sig både til dem, der er helt uerfarne med både musikproduktion- og teori, og til dem, som har arbejdet meget med det.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Niels A. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Niels A. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Niels A. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked