Niels H.M.

Klarinet, Saxofon
Nysgerrig og lyttende underviser, der lægger vægt på udtryk og tone.

Om Niels
Af uddannelse er Niels kandidat i Almen Musikledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk saxofon som hovedinstrument og klarinet som bi-instrument. Han spiller helst rock- og verdensmusik og lægger mere vægt på udtryk og tone end på at spille hurtige avancerede løb. Niels har spillet i bla. et Kaizers Orkester-coverband, et såkaldt cabaret-rockband, og i flere verdensmusikprojekter. For tiden spiller er han primært i Disney-bandet Luftens Helte. Her spiller han altsax, klarinet, obo og harmonika og har i de seneste år samarbejdet med bla. Mek Pek, Lars Thiesgård og Stig Rossen.

Om undervisningen
For Niels er det vigtigste i undervisningen, at man kommunikerer godt. Om du er nybegynder eller øvet vil Niels lytte til dig for at kunne møde dig hvor du er og hjælpe med at sætte mål og nå dem. Om du vil spille gypsy-jazz, hård rock, pop eller noget helt andet vil undervisningen løfte dit bundniveau og lære dig at mestre det udtryk, du stræber efter.

Den første lektion
Du vil sammen med Niels snakke dig ind på hvilket ambitionsniveau du har og hvilken musik, der tænder dig. Er du nybegynder starter I med at få lyd igennem instrumentet, og såfremt det lykkes kan I begynde at lære de første toner og enkle melodier. I de følgende lektioner vil I arbejde med enkel musik i en genre, der interesserer dig, og I vil hurtigt begynde at arbejde med enkel improvisation. Er du øvet, vil I gennem en række øvelser finde dit niveau på instrumentet og lokalisere de ting, der er særlig svære for dig. Niels giver dig numre eller øvelser, som rammer der hvor skoen klemmer, og I vil herefter arbejde med improvisation og fortolkning.

Underviser også hos dig?

Ja, Niels kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers underviser Niels hos sig selv i 8240 Risskov.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Niels H.M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked