Oliver L.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Den største læringsudvikling sker med guitaren i hånden.

Om Oliver
Oliver er en brændende musikentusiast, som har mange års erfaring med “hands-on” guitarspil. Da Oliver var otte år gammel, opdagede han sin kærlighed til guitaren via julekalenderen Pyrus’ sang: “Cool Jul”. Siden da har Oliver ikke kunnet slippe guitaren igen. Oliver har spillet adskillige koncerter rundt omkring i Danmark med sit tidligere rockband, heriblandt på Jelling Festival, Hotel Cecil og Train. Derudover har bandet også nogle sange, der bliver spillet i den danske radio.

Om undervisningen
Hos Oliver vil du opleve at blive undervist med fokus på den praktiske side af guitarspil. Det vil sige, at undervisningen er tunet ind på at beherske guitaren, dens forskellige teknikker, samt dens vedligeholdelse. Man vil lære at lytte til og genkende de forskellige teknikker og toner, når man hører et nummer.

Den første lektion
Ved første lektion skal eleven lære guitarens basale funktioner. Dette indebærer at stemme instrumentet, strengepåsætning og eventuelt tone- og lydstyrkeknap (ses oftest på el-guitar). Derudover skal eleven lære, hvad der fysisk skal til, for at guitaren “siger noget” samt hvordan guitarens hals fungerer.

Underviser også hos dig?

Nej, Oliver underviser på Barthsgade, 8200 Aarhus N.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Oliver L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked