Olle

Elbas, Elektronisk musik, Guitar, Hørelære/Musikteori, Jazzguitar, Music Performance, Sangskrivning
Fremragende jazzguitarist, guitarist, sangskriver og bassist med bachelor i Music Performance underviser i Elbas, sangskrivning/komposition, guitar, musikproduktion (Jeg bruger selv Ableton Live), hørelære og musikteori og jazzteori.

Om Olle
Jeg hedder Olle og er en bassist og guitarist fra Sverige, som har boet i København siden 2014. Jeg er uddannet i Jazz og Rytmisk musik fra Skurups Folkhögskola og er desuden Bachelor i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Jeg har spillet på mange af de store scener rundt omkring i Skandinavien og har arbejdet professionelt med musik i mere end 10 år i genrer som Hiphop, Soul/R’nB, Rock, Pop og Jazz. Til dagligt lever jeg af at spille musik som bassist, guitarist og sanger og jeg bruger alle mine vågne timer på at producere beats med producenter fra København, London og USA.

Om undervisningen 
Min pædagogik er gennemgående baseret på elevens individuelle praktiske og teoretiske behov og gennem en legesyg tilgang, hjælper jag mine elever videre fra det punkt de befinder sig lige nu. Jeg er også elektronisk musikproducent og behersker programmer som Ableton Live, Logic, FL Studio, Cubase etc.

2013-14 – Skurups Folkhögskola (Jazz)
2014-17 – Rytmisk Musikkonservatorium (Music Performance)
2008 – Turné med Magnus Uggla
2013- nu – Bassist och kapelmester for Ken Ring
2014- nu – Turnéer med bl.a Jojo Abott, Bobby Bovell og HOOHA!

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Underviser hjemme i Ørestad hvor jeg også har studie.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.