Otto

Elbas, Guitar, Jazzguitar, Klaver, Trommer
Guitar både akustisk og elektrisk. Er god til at undervise børn og unge - også på klaver, trommer og bas.

Otto er en fremragende musiker, som nu er langt i sine studier på Musikvidenskab i Aarhus. Otto har et usædvanligt talent for at undervise både børn og voksne, begyndere og viderekomne. Han har i flere sæsoner nu været tilknyttet Instrumentskolen Aarhus og Frederiksbjerg Guitarskole som lærer, og hans elever er meget glade for ham. Otto er inspirerende med en smittende musikalsk glæde, som han er virkelig god til at videreformidle. Han har en stærk musikalitet og grounding, og det har blandt bragt ham til Afrika og spille med fremtrædende afrikanske musikere. Otto er et oplagt valg, hvis du eller dit barn skal i gang med guitaren, eller du er øvet og søger ny inspiration inden for jazz, rock eller blues.

Klaver, trommer eller bas? 
Otto er med sin uddannelse fra Musikvidenskab også en dygtig pianist og trommeslager, ligesom han også spiller en særdeles rytmisk stabil bas. Otto er med andre ord virkelig en dygtig musiker, og han underviser på et rigtig fint niveau på alle de her listede instrumenter. Så for dig der måske er begynder eller let øvet på én af de tre instrumenter her, så er Otto et virkelig godt valg som din nye lærer.

Onsdag eftermiddag eller aften

Otto underviser i guitar og bas på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C onsdag eftermiddag eller aften, og det vil være her, undervisningen foregår. Han kan dog også undervise ud af huset på andre tidspunkter. På klaver og trommer foregår undervisningen hos dig.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i guitar på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Otto og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked