Paolo M.

Hørelære/Musikteori, Trompet
Eftertragtet, talentfuld trompetist underviser på alle niveauer.

Om Paolo
Paolo er en talentfuld og dygtig trompetist, der til dagligt studerer på MGK Nord i Aalborg. Trods hans unge alder, så er Paolo særligt eftertragtet blandt de lokale i Aalborg, hvor han til tider er afløser hos Nordkraft Bigband og mange andre sammenhænge.

Paolos musikalske uddannelse og erfaring starter helt fra 9 årsalderen, hvor han hurtigt begyndte at interessere sig for den rytmiske verden og bigbandmusikken. Med hans skoles bigband, Sct. Mariæ Bigband, har han spillet på store scener i Californien, heriblandt Disneyland og Universal Studios, men også i andre lande som Schweiz, Grønland og Finland.

Fra Talentspirer til MGK Nord
Derudover har Paolo gennemgået alle trin af Aalborg Kulturskoles fem talentlinjer. Fra Talentspirer og helt op til MGK Nord, hvor han i dag studerer. Dette betyder, at Paolo har en stor forståelse for musikteori og en solid og teknisk instrumentalistisk kunnen. Paolo har hele 10 års erfaring på sit hovedinstrument og kan undervise på alle niveauer.

Om undervisningen
Undervisningen tilrettelægges efter elevens behov. Det vil sige, at der skræddersyes et forløb til den enkelte elev i forhold til hans musikalske interesser, og de genrer som eleven ønsker at udforske. Primært arbejder Paolo selv indenfor den rytmiske verden, som omhandler akkordlæsning, frasering samt improvisation.

Hvis du er helt nybegynder vil Paolo hjælpe dig i gang med trompetens fingersætninger og blæseteknik, og selvfølgelig spille melodier.

Det fundamentale
Den tekniske del af undervisningen forholder sig dog fast, hvor eleven vil gennemgå vejrtrækningsøvelser, teknikøvelser, udholdenhedsøvelser mm., som er fundamentalt for den enkelte trompetist.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Paolo selv eller i hans øvelokale.

Onlineundervisning

Paolo M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Paolo M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Paolo M. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked