Peter

Flamencoguitar, Guitar, Gypsy Jazz Guitar
Fremragende underviser i rytmisk guitar samt flamencoguitar og gypsyjazz. Underviser på alle niveauer.

Om Peter
Peter er underviser i rytmisk guitar, flamenco og gypsyjazz med 15 års erfaring som musiker og underviser ved diverse højskoler, gymnasier og aftenskoler. Han har i mange år specialiseret sig i sigøjnernes guitarmusik og jazz, studeret guitar og flamenco ved Carmen de las Cuevas i Granada, hvor han har taget master classes under flamencoguitaristen ’El Pisao’, samt uddannet sig som musiklærer ved Musikvidenskab i Aarhus.

Til dagligt spiller Peter i den franske jazzkvartet Just Like Django, akkompagnerer til flamencodans ved Aarhus flamencoforening La Caña og tager rundt til diverse spillesteder som guitarsolist.

Om undervisningen
I undervisningen i rytmisk guitar tilrettelægges undervisningsforløbet ud fra dine ønsker og mål. Du kan eksempelvis vælge at arbejde med et par afgrænsede områder såsom:
– Brugsguitar, der særligt henvender sig til nybegyndere, hvor fokus ligger på at opbygge færdigheder i akkompagnement og spilleteknik.
– Solistguitar hvor man lærer arrangementer og teknikker til at spille numre for én guitar ved at arbejde både med melodi, akkorder og baslinier.
– Genrer og stilarter hvor man lærer, hvordan man på guitaren spiller alt fra reggae, blues, latin eller f.eks. tango.
– Solo og improvisationer hvor man lærer det basale inden for eksempelvis jazz, rock eller noget helt tredje…

Gypsy Jazz 
I gypsyjazzen tager vi udgangspunkt i genrens fader, den franske sigøjnerguitarist Django Reinhardts musik, samt i nutidige udøvere. Du vil lære sigøjnernes guitartekniske tilgange, de typiske melodiske vendinger, den særlige rytmiske energi der gør jazz til sigøjnerjazz, og helt generelt få en musikalsk forståelse af stilarten og dens kendetegn.
Sigøjnermusikken har en lang og enestående tradition for guitarspil bag sig. Dens stil og udtryk, temperament og kraft, har en helt særlig karakter, der i sine store kontraster mellem den dybe melankoli og den muntre livlighed vil give dit guitarspil en ekstra dimension og et særegent udtryk.

Flamencoguitar
I flamencoundervisningen ser vi på de forskellige traditionelle flamencostilarter og -genrer samt de mange særlige spilleteknikker. Vi dykker ned i musikstykker fra de vigtigste, traditionsdannende og nyskabende flamencoguitarister – fra Ramón Montoya, Niño Ricardo, Sabicas og Paco de Lucía og til de største guitarister i dag.
På trods af at flamenco er en teknisk krævende musik, kan den sagtens tilpasses et hvilket som helst niveau. I undervisningen introduceres øvelser i teknik, rytmisk forståelse og stiltypiske musikstykker, som er tilpasset dit niveau, ambitioner og interesser. Vi kommer bl.a. omkring de særlige rytmiske compas, de andalusiske harmonier, samt en lang række spilleteknikker for højre hånd, der virkelig kan berige det akustiske fingerspil, som eksempelvis rasgueo, tremolo, picado, alzapúa, golpe, ligado osv.

Book en lektion med Peter i dag
Du får 50 pct. rabat på de første 30 minutter af første lektion med Peter, hvis du booker mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Peter.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Peter og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked