Peter S.

Hørelære/Musikteori, Keyboard/Synthesizer, Klassisk klaver, Klaver, Komposition, Sammenspil
Dygtig, konservatorieuddannet pianist underviser på alle niveauer. Underviser i både klassisk- og rytmisk klaver, komposition, musikteori og hørelære.

Om Peter
Et liv med musik er for mig ensbetydende med et sjovt og spændende liv, og mit største mål som underviser er at kunne dele denne glæde med mine elever.

Jeg har beskæftiget mig med mange aspekter og genrer af musik – fra det meget abstrakte til det helt konkrete og teoretiske. Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har modtaget undervisning på både rytmisk og klassisk MGK samt jazz-højskolen i Skurup, Sverige.

For tiden spiller jeg sammen med flere danske bands bl.a. TÅRN og Masasolo og har for nyligt udgivet pladerne “POP ” og “209” med min duo Hellas, som findes på Spotify, iTunes m.m.

Om min undervisning:
Jeg har undervist klaver i flere år – både nybegyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens ønsker og behov og er meget alsidig og fleksibel. Vi kan arbejde med rytmisk, klassisk, jazz, pop/rock, komposition, arrangement, teori, gehør, noder, teknik, lyde (keyboards/effekter), æstetik, m.m. Som underviser vil jeg gøre mit bedste for give eleven præcis de værktøjer, der skal til for at han/hun kan realisere sine musikalske visioner.

50 pct. rabat på første lektion
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på introlektionen (de første 30 min.), hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår enten privat hos Peter på Islands Brygge eller i eget øvelokale på Nørrebro.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Peter S. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked