Rasmus J.

Guitar, Hørelære/Musikteori
Dygtig guitarist tilbyder undervisning inden for blues, rock, klassisk og folkemusik. 


Om mig

Jeg hedder Rasmus. Jeg er uddannet officer i Søværnet og læser nu kiropraktik på SDU i Odense. Jeg har spillet, siden jeg kunne holde en guitar, og har altid været tiltrukket af blues, blues-rock og rock.

Jeg er ikke uddannet inden for musik, men har via mange års intensivt guitarspil opnået et højt niveau på guitaren. Jeg har desuden et grundigt kendskab til musikteori, som jeg har dyrket som selvstudium sideløbende med guitarspillet.

En aktiv musiker
Jeg spiller i to bands. Et hard-rockband (Capital of Nowhere) hvor vi har en god håndfuld shows bag os. Det betyder mange timer i bil, lydprøver, mange timer backstage – hårdt opnåede erfaringer for en rejsende musiker. ☺

Jeg spiller også i en bluestrio, hvor vi bruger tiden på at skrive sange og er ved at gøre en sætliste klar til at optræde med.

Genrer
Jeg kan tilbyde undervisning inden for forskellige genrer, bl.a. klassisk, blues, blues-rock, rock og folkemusik. Har du andre interesser, så spørg mig og lad os se på det.

Undervisningen
Jeg tilbyder undervisning, hvor der vil være fokus på, hvad du har lyst til at spille, hvilke numre du gerne vil lære, hvilke guitarister du ser op til, og hvad du kan ”stjæle” fra dem og bruge i dit eget spil.

Sammen vil vi se på teknikker og øvelser, der vil løfte dit guitarspil. Hvis interessen er der, vil vi også se på musikteori. Med en lille forståelse vil du kunne udvikle dit spil utrolig meget. Følelsen af at forstå musikken, turde bevæge sig lidt ud over de almindelige skalaer eller akkorder og måske dele musikken i samspil med andre er ubeskrivelig.

 Er du helt ny, vil vi hurtigt få dannet en rigtig solid base at starte ud fra. Du vil blive tryg ved din guitar og få de første numre på repertoiret.

Også undervisning for den øvede guitarist
Har du spillet et stykke tid, men har svært ved at finde ud af, hvad der skal til for, at du flytter dig, kan jeg også hjælpe. Som mange andre har jeg selv oplevet det, og jeg kender frustrationen.

Afslappet undervisning
Min undervisningsform er helt afslappet. Det kan være lidt grænseoverskridende at skulle sidde og spille for en underviser, men jeg lover, at du inden for 5 minutter føler dig tryg, fyldt med gåpåmod og klar til at erobre verden med din guitar.

Det bliver sjovt, lærerigt og med et glimt i øjet.☺

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Rasmus i Odense.

Onlineundervisning

Rasmus J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Rasmus J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Rasmus J. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked