Rikke

Sang, Sangskrivning
Rytmisk Sang: Pop, R&B, Singer-songwriter. Rikke er fantastisk til at undervise børn og unge og såvel begyndere og øvede.

Om Rikke:
Rikke er en dygtig sangerinde og performer, der mestrer de fleste rytmiske genrer. Hendes hovedområde er dog pop, R&B og singer-songwriter. Hun er studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og er samtidig udøvende musiker og sangskriver.

Om undervisningen:
Rikke underviser på alle niveauer og for både børn og voksne. Det essentielle i Rikkes sangundervisning er, at undervisningen tager udgangspunkt i elevens egne ønsker, mål og ambitioner. Rikkes glæde ved musikken er smittende og inspirerende – og den glæde deles med eleven og danner motivation for at synge. Rikke fokuserer i sin undervisning særligt på stemmetræning og kropsforståelse i musikken, at styrke elevens eget personlige udtryk i musikken samt fortolkning og performance. Så hvis du ofte står derhjemme foran spejlet og skråler som en diva med hårbørsten i hånden, er det Rikke, du skal booke din næste sangtime hos!

Underviser også hos dig?

Nej. Rikke underviser privat eller i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Rikke og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked