Robin N.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
En rolig og tålmodig underviser, der altid tager tingene i elevens tempo.

Om Robin
Jeg spiller guitar professionelt både i mit eget og andre originale bands. Jeg har lært mig selv at spille guitar og gennem tiden sparret med mange andre professionelle guitarister og komponister.  Jeg vil også gerne bruge min tid på dig, som har en drøm om at skulle spille guitar på, uanset om det er på lejerbålsniveau eller professionelt plan.

Om undervisningen
Hos mig vil du lære hvilken slags guitarist du er, og på baggrund af dit niveau vil jeg sætte dig på rette spor for at kunne udvikle din individuelle guitarrejse. Jeg vil også gerne lære dig, hvordan du kan møde andre musikere og måske komme ud på scenen for første gang eller bare lidt oftere.

Den første lektion
Første lektion forløber med, at du fortæller mig hvad dine planer med dit guitarspil er. Jeg fortæller, hvad vi skal arbejde med, og hvad du kan arbejde med derhjemme. Uanset om du ikke ved hvordan man stemmer en guitar, eller om du allerede kan spille lange, fede guitarsoloer, får jeg dig videre på din rejse.

Underviser også hos dig?

Ja, Robin kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Mullerup, 4200 Slagelse

Onlineundervisning

Robin N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Robin N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Robin N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked